Disclaimer

Het programma Teelt de grond uit ontwikkelt rendabele teeltsystemen voor de vollegrondstuinbouw die voldoen aan de Europese regelgeving voor de waterkwaliteit. De nieuwe teeltsystemen zorgen dat telers economisch rendabel kunnen telen met een minimale emissie van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen.

Toepassingsbereik

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de door Wageningen University (KvK nr. 01087061), Stichting Dienst Landbouwkundig Onderzoek (KvK nr. 09098104), Proeftuin Zwaagdijk KvK nr. 41235230), Ministerie van Economische zaken (KvK nr. 52813150) en Productschap Tuinbouw (KvK nr. 27329410), verder te noemen Teelt de Grond Uit. geĆ«xploiteerde websites. Verwijzingen naar sites die niet door Teelt de grond Uit  worden onderhouden zijn louter ter informatie en gemak voor de bezoeker opgenomen.

Teelt de Grond Uit  staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website(s) van Teelt de Grond Uit gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Deze disclaimer is ook beschikbaar in het Engels. Mocht de Engelstalige disclaimer verschillen vertonen met de Nederlandse versie, dan is de Nederlandstalige disclaimer leidend.

Eigenaar

De website(s) van dit samenwerkingsverband zijn eigendom van Wageningen University (KvK nr. 01087061), Stichting Dienst Landbouwkundig Onderzoek (KvK nr. 09098104), Proeftuin Zwaagdijk (KvK nr. 41235230), Ministerie van Economische zaken (KvK nr. 52813150) en Productschap Tuinbouw (KvK nr. 27329410), verder te noemen Teelt de Grond Uit.

De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van Teelt de Grond Uit. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Teelt de Grond Uit.

Aansprakelijkheid

Hoewel Teelt de Grond Uit maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. Teelt de Grond Uit aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.